LYDMODULER, NYE

MER INFO: Klikk på linken nedenfor.

MER INFO: Klikk på linken nedenfor.

Ketron FS6 pedalsett MS, X ,XD , SD og Audya serien Programmerbar 6 punktspedal. PRIS KR.1495,-

VI HAR PÅ LAGER ET BEGRENSET ANTALL AV DEN NYE FANTASTISKE LYDMODULEN KETRON SD40. VÆR RASK OG BESTILL NÅ.   UNN DEG ÅRETS JULEGAVE.LISTEPRIS KR. 21.950,- INTRODUKSJONSPRIS: KR. 20.890,-

KLIKK PÅ LINKEN HER OG SE & HØR....

DESVERRE SÅ ER DENNE VISNINGEN ØDELAGT AV PÅTVUNGET (FRA GOOGLE) REKLAME??

MEN TA DEG EN TUR INNOM FOR Å SE OG PRØVE MULIGHETENE SELV!!

DEMO m/SPESIALIST arrangeres torsdag 15.des. kl.15.00


Produktbeskrivelse

KETRON SD40 – markedets mest avansert  lydmodul med  akkompagnementsdel og avspiller.

Den er beregnet for trekkspilleren, keyboardisten, pianisten og andre som vil ha en multifunksjonell lydmodul med markedets kanskje beste lyder.

BERØRINGSSKJERM
Det som i største grad utmerker Ketrons produkter er at de er laget for musikere, - av musikere, og SD40 er lett å bruke med svært store tilpasningsmuligheter for hvert enkelt brukers behov og ønsker.  Dette styres av den store berøringsskjermen hvor de fleste valg legges inn for å aktiveres med et ”touch”.

REGISTRERINGER
Du får over 4000 ”lagerplasser” til dine favorittoppsett, redigerte stiler og lyder; kort sagt alt du ønsker å lagre defineres som "Registrering".

MODELLING
Her finner du en rikelig mengde velkvalifiserte lyder, rytmeseksjon med rytmer og vektoriserbare samples og loops. Hvis du vil modifisere en stil (rytme) benytter du Ketrons MODELLING-funksjon hvor du fritt kan  velge nye tromme-og instrumentgrooves til en stil og deretter lagre denne som din egen.

FINESSER
Her er innebygget en liten lydmixer med effekter for vokal og gitar, og du kan om ønskelig fordele SD40 sitt lydbilde på 4 lydutganger. Utgang til stor skjerm for karaoke eller noter, samt lydopptaker og lydavspiller.  I samme enheten er det også MIDI-opptaker og –avspiller.  I tillegg vil du finne en mengde nyttige funksjoner for praktisk bruk av SD40.

BUNDLE
Norsk Musikk leverer SD40 med NORSK bruksanvisning. SD40 kan også leveres som bundle med softbag, volumpedal og 6-knappers fotbryter.

SUPPORT
Hvis du trenger veiledning utover bruksanvisningen er du velkommen til å henvende deg til autorisert forhandler eller ketron@norskmusikk.com 

MER INFO
finner du her: http://www.ketron.it/images/ketron/SD40/2%20ante%20SD40%20pagine%20singlole.pdf