LM STUDIO & MUSIKK

LYDMODULER, NYE


MER INFO:
 Klikk på linken nedenfor.
MER INFO: Klikk på linken nedenfor.
MER INFO:
 Klikk på linken nedenfor.
MER INFO: Klikk på linken nedenfor.
Ketron FS6 pedalsett MS, X ,XD , SD og Audya serien Programmerbar 6 punktspedal.
PRIS KR.1495,-
Ketron FS6 pedalsett MS, X ,XD , SD og Audya serien Programmerbar 6 punktspedal. PRIS KR.1495,-Midi bass for trekkspill
Bilde 1 av 3:

Til salgs
3 500 kr

Kets Midi bass
En moderne bass- og gitarmodul til trekkspill.

Gjør din trekkspillbass til et komp med bass og gitar. Kobles enkelt til et miditrekkspill og har lettfattelige justeringsmuligheter, så det er bare å kjøre i gang.
Sustain og attack kan varieres etter eget behag, og gitarlyden på akkordbassene har egen volumjustering.
Strømforsynes via USB, og kan også drives via f.eks. en power
Midi bass for trekkspill Bilde 1 av 3: Til salgs 3 500 kr Kets Midi bass En moderne bass- og gitarmodul til trekkspill. Gjør din trekkspillbass til et komp med bass og gitar. Kobles enkelt til et miditrekkspill og har lettfattelige justeringsmuligheter, så det er bare å kjøre i gang. Sustain og attack kan varieres etter eget behag, og gitarlyden på akkordbassene har egen volumjustering. Strømforsynes via USB, og kan også drives via f.eks. en power
Bilde 2:KetsMidi bass for trekkspill, MIDI inn og UT,
Bilde 2:KetsMidi bass for trekkspill, MIDI inn og UT,
Bilde 3:KetsMidi bass for trekkspill, USB og Jack-utgang.
Bilde 3:KetsMidi bass for trekkspill, USB og Jack-utgang.

KETRON SD40. VÆR RASK OG BESTILL NÅ. BE OM PRIS.

VI HAR PÅ LAGER ET BEGRENSET ANTALL AV DEN NYE FANTASTISKE LYDMODULEN

TA DEG EN TUR INNOM FOR Å SE OG PRØVE MULIGHETENE SELV!!

Produktbeskrivelse

KETRON SD40 – markedets mest avansert  lydmodul med  akkompagnementsdel og avspiller.

Den er beregnet for trekkspilleren, keyboardisten, pianisten og andre som vil ha en multifunksjonell lydmodul med markedets kanskje beste lyder.

BERØRINGSSKJERM
Det som i største grad utmerker Ketrons produkter er at de er laget for musikere, - av musikere, og SD40 er lett å bruke med svært store tilpasningsmuligheter for hvert enkelt brukers behov og ønsker.  Dette styres av den store berøringsskjermen hvor de fleste valg legges inn for å aktiveres med et ”touch”.

REGISTRERINGER
Du får over 4000 ”lagerplasser” til dine favorittoppsett, redigerte stiler og lyder; kort sagt alt du ønsker å lagre defineres som "Registrering".

MODELLING
Her finner du en rikelig mengde velkvalifiserte lyder, rytmeseksjon med rytmer og vektoriserbare samples og loops. Hvis du vil modifisere en stil (rytme) benytter du Ketrons MODELLING-funksjon hvor du fritt kan  velge nye tromme-og instrumentgrooves til en stil og deretter lagre denne som din egen.

FINESSER
Her er innebygget en liten lydmixer med effekter for vokal og gitar, og du kan om ønskelig fordele SD40 sitt lydbilde på 4 lydutganger. Utgang til stor skjerm for karaoke eller noter, samt lydopptaker og lydavspiller.  I samme enheten er det også MIDI-opptaker og –avspiller.  I tillegg vil du finne en mengde nyttige funksjoner for praktisk bruk av SD40.

BUNDLE
Norsk Musikk leverer SD40 med NORSK bruksanvisning. SD40 kan også leveres som bundle med softbag, volumpedal og 6-knappers fotbryter.

SUPPORT
Hvis du trenger veiledning utover bruksanvisningen er du velkommen til å henvende deg til autorisert forhandler eller ketron@norskmusikk.com 

MER INFO
finner du her: http://www.ketron.it/images/ketron/SD40/2%20ante%20SD40%20pagine%20singlole.pdf